Leuke cadeaus voor een housewarming

Ben je uitgenodigd voor een housewarming, maar heb je geen idee wat je nu weer moet geven? Lees dan in dit artikel wat je zou kunnen geven.

Geef keukenbenodigdheden cadeau

Van keukenspullen heb je nooit te veel. Je kunt bijvoorbeeld een keramische koekenpan cadeau geven. Dit is iets waar je vriend(en) echt iets aan hebben. Doordat de koekenpan keramisch is kan je er erg lang meedoen. Deze soort pannen kunnen erg goed hitte verdragen, namelijk tot wel 450 graden. Daarnaast hoef je in principe geen olie of boter te gebruiken. Dit is daardoor ook een ideaal cadeau als je vriend(en) op dieet zijn en/of vetarm eten. Daarnaast is het ook makkelijk schoon te maken. Heb je een groot budget voor het cadeau? Geef dan een keramisch pannenset, stoommachine of airfryer cadeau. Hebben je vriend(en) alle benodigde keukenspullen al? Dan kan je iets origineels of iets anders handigs geven, zoals een ijsmachine, ijsschep, groentesnijder, hangbaar kruidenrek, keukenmachine, knoflookpers of oliespray.

Geef een boek cadeau

Met een boek geef je eigenlijk een ervaring cadeau. Hiervoor is het belangrijk om te weten welk genre goed past en welke boeken je vriend(en) al in bezit hebben. Zijn het vrienden die zijn gaan samenwonen? Dan kan je ook een boek geven over samenwonen. Je hebt verschillende boeken die je moet invullen. Hierdoor hebben ze bijvoorbeeld na een jaar een boek vol herinneringen. Een leerzaam boek is ook leuk om te geven, zoals een kookboek of een boek over klussen of lifehacks.

Geef een plant cadeau

Een plant is het standaard cadeau voor een housewarming. Ondanks dat het standaard is, is het wel leuk om te krijgen. Zorg er wel voor dat de plant past bij het huis en je vriend(en). Als je vriend(en) geen groene vingers hebben, geef je dus geen moeilijke planten. Je kan dan beter een plant geven die weinig verzorging nodig heeft, zoals een cactus of een vetplant. Als je vriend(en) wel groene vingers hebben is het ook leuk om een pakket te geven om zelf zaden te planten. Ben je verhinderd om naar de housewarming te gaan? Dan kan je de zaadjes ook opsturen. Je kunt bijvoorbeeld zaadjes voor een koffieplant opsturen.

Vind je het nog lastig om een keuze te maken? Vraag dan aan je vriend(en) wat ze cadeau willen hebben. Zo weet je zeker dat ze blij zijn met het cadeau. Sommige mensen maken ook zelf een lijst voor de gasten. Dat is nog makkelijker.

Geef een antwoord