Kinderkamer inkopen juli 2018: vloerkleden en prenten

Er ontbeerde nog twee elementen aan de slaapkamer van Sophie. Namelijk vloerkleden en posters. In dit artikel neem ik jou de lezer mee in onze ontdekkingstocht in de wondere wereld van kinderkamer vloerkleden en posters.

Allereerst de vloerkleden. Tegenwoordig kopen wij alles online. Het is zo makkelijk. De voorloper is natuurlijk Coolblue, maar alle Nederlandse webwinkels verhogen de service constant merken wij. Bij het googelen vonden wij al snel cozykidz.nl. Zij hebben een ongekend groot aanbod aan alleen leuke vloerkleden. Geen dertien in een dozijn vloerkleden hier.

Tip – CozyKidz.nl; kinderkamer kleden

De kies viel op Naco diamond Camel vloerkleed. Geeft een beetje oosters of Arabisch tintje aan de slaapkamer en dat vinden wij esthetisch gezien wel plezant. Het is een lekker zacht vloerkleed en zijn er zeer blij mee.

Wat je verder moet weten is dat een poster erbij hoort. Vloerkleed maakt de vloer een stuk interessanter, maar de muren moeten natuurlijk ook wel een beetje opgeleukt worden anders is het allemaal een deprimerende boel zeg.

Tip – CozyKidz.nl; kinderkamer poster

Wij kozen op dit vlak Wee Gallery Art Cards zwart en wit dieren dan krijg je allemaal kaarten, meerdere dus die je op de muur kan plaatsen. Ook heel educatief, onderzoeken hebben aangetoond dat baby’s in die fase heel goed fel contrast afbeeldingen kunnen zien. Ze leren zo dus op die jonge leeftijd al over dieren. Het is ook heel duurzaam allemaal de print is gemaakt met soja inkt. Dus ook qua bio / ecologische verantwoording is dit een prima product om in de kinderkamer te hangen.

Met deze twee aankopen zij wij zelfverzekerd dat de kinderkamer er echt een stuk beter is gaan uitzien. Beste van alles is nog dat vrij goedkoop was. Echt een quick win dus wat mij betreft. Volgende keer meer over onze kinderkamer avonturen.

Geef een antwoord