Home and style

Home and style

Je huis. De plek waar je thuis komt en vooral ook waar je je thuis voelt. Je huis zegt iets over wie je bent zeggen veel mensen. Toch is dat niet iets wat je altijd in eigen hand hebt. Waar je wel iets aan kan doen is aan de binnenkant van je huis. Welke stijl wil je daar creëren? Minimalistisch en strak? kleurrijk en druk? Jaren 70? Klassiek? Het kan allemaal. Van een hele verbouwing tot aan het aanbrengen van een paar kleine details, alles kan helpen om van een huis jouw thuis te maken
Wat is jouw huisstijl? Een stijl hoeft niet voort te komen uit een van te voren bepaalde strategie. Doe wat je leuk en mooi vindt en: TADA! Jouw huisstijl is geboren. Toch kan het leuk en handig zijn je te laten leiden door een voorbeeld. Of beter nog: Neem meerdere voorbeelden en pik daar de elementen uit die jij leuk vindt. Op onze blog Home and Style vind je vele voorbeelden van huisstijlen en interieurs. Ook vind je hier tips om je op weg te helpen of om je juist dat laatste beetje inspiratie op te laten doen dat je huis echt “af” maakt.

Van flatwoning tot woonboerderij, van rijtjeshuis tot aan een villa. Iedereen is wel eens ergens binnengestapt en gelijk overvallen door het gevoel: Dit voelt goed. Hier zou ik willen wonen! Een kleine flat kan juist erg ruimtelijk voelen, terwijl een grote villa gezellig en knus kan zijn. Maar hoe bereik je die sfeer, die huisstijl? Of je nu start met een blank canvas in een nieuwbouwhuis of juist om alle details in een oud huis heen moet werken, Home and Style geeft je advies op het gebied van kleurgebruik, inrichting, verlichting en details.

Geef een antwoord