Fleur je huis op met een beton cire vloer in een leuke kleur

Ben je net verhuisd en ben je nog op zoek naar vloer inspiratie? Dan hebben wij een goede optie voor je: een beton cire vloer. Deze vloeren zijn helemaal hot en ze staan prachtig in elk modern interieur. En met beton cire kleuren geef je helemaal een unieke look aan je interieur. Maar waar dien je eigenlijk op letten als je een beton cire vloer wilt kopen? Wij hebben vijf tips voor je op een rijtje gezet.

Kies een professional

Een beton cire vloer leggen is geen gemakkelijke klus en het vergt de nodige expertise. Daarom raden wij aan om een professional in te schakelen. Een professional weet precies wat hij doet en kan je helpen met het maken van een goede keuzes.

Kies een goede kleur

Beton cire is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is belangrijk dat je een goede kleur kiest die past bij jouw interieur. Tip: kies voor een lichtere kleur als je een kleinere ruimte hebt, dit zorgt voor een optisch grotere ruimte.

Onderhoud

Een beton cire vloer is vrij eenvoudig te onderhouden. Het enige wat je nodig hebt is een stofzuiger en een vochtige doek. Zorg er wel voor dat je geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt, dit kan de vloer beschadigen.

Planning

Het leggen van een beton cire vloer vergt de nodige planning. Het is belangrijk om van tevoren goed na te denken over de datum waarop de vloer gelegd wordt. Hou hierbij rekening met eventuele andere verbouwingen die nog moeten plaatsvinden.

Budget

Een beton cire vloer is niet goedkoop. Daarom is het belangrijk om van tevoren een budget te bepalen. Bespreek dit budget met de professional die de vloer legt, hij kan je adviseren over de mogelijkheden binnen jouw budget.

Samenvatting 

Met deze vijf tips in je achterhoofd kan je nu op zoek naar een goede beton cire vloer voor jouw woning. Het is belangrijk om goed na te denken over de keuzes die je maakt en om een professional in te schakelen. Vergeet ook niet om een budget te bepalen en te plannen wanneer de vloer gelegd wordt. 

Bron: coatingvloer.nl

Geef een antwoord