Mooie muurstickers voor in huis

Mooie muurstickers voor in huis

Muurstickers heb je in alle soorten, kleuren en maten. Het mooie van een muursticker is dat je in enkele minuten je kamer of slaapkamer een compleet nieuwe en frisse look geeft. Het aanbrengen van de muursticker gaat eenvoudiger dan je denkt.

Aanbrengen van een muursticker

Het aanbrengen van een muursticker is een stuk eenvoudiger dan je denkt. Van te voren verwacht je dat het erg moeilijke klus is, maar dit is het niet. Mocht je de sticker een beetje verkeerd hebben geplakt, dan kun je hem gewoon weer los halen en opnieuw aanbrengen op de muur. Komen er bobbeltjes in de sticker? Dan kun je deze erg eenvoudig eruit wrijven met een pin pas of een rakel welke speciaal voor muurstickers is bedoeld.

Een eigen muursticker laten maken

Je kunt ook zelf een muursticker laten maken, heb je een bepaalde tekst of vorm die je op de muur wilt? Dat kan, je kunt bij een aantal muursticker bedrijven je eigen stickers laten maken. Het laten maken van een sticker is over het algemeen wel wat duurder dan een sticker die al gedrukt is. Dit komt omdat deze stickers in oplages van minimaal tien worden gedrukt en een persoonlijke sticker namelijk maar 1 keer wordt gedrukt.

Bij muurstickerstunter.nl kun je je eigen muursticker laten maken. Je geeft aan wat je wensen zijn en krijgt vervolgens een ontwerp toegestuurd, dit werkt erg prettig. Als het niet bevalt dan ben je niet verplicht om de sticker te kopen.

Verzending van de sticker

De muurstickers worden via PostNL of UPS verzonden naar jouw. De sticker wordt onderweg goed beschermd door een speciale verzend verpakking.

Geef een antwoord