Kies een kierstandhouder voor veiligheid

Iedereen heeft thuis ramen. Dat is vrij logisch, maar niet iedereen heeft op zijn ramen kierstandhouders geïnstalleerd. En dat terwijl het toch ontzettend handig is om je raam gemakkelijk op een kiertje te laten staan. Als je bijvoorbeeld wel frisse lucht wilt ’s nachts terwijl je slaapt, maar je wilt niet dat mensen zomaar binnen kunnen glippen, dan is het een goed idee om een kierstandhouder te installeren. Lees verder voor meer informatie over kierstandhouders en waar je hen voor een goede prijs kunt vinden.

Waarvoor kun je kierstandhouders gebruiken?

Zoals uitgelegd in de introductie, kun je met kierstandhouders je raam op een kier laten staan. Veel ramen hebben namelijk maar 2 standen: open of dicht. Wanneer zij dicht zijn, kan er met geen mogelijkheid frisse lucht naar binnen. Maar wanneer ze open staan, staan ze vaak wagenwijd open. Of het is gemakkelijk met een beetje kracht het raam volledig te openen.

Dit is uiteraard niet fijn als je wel wilt dat er frisse lucht binnenkomt, maar je wilt niet dat mensen zomaar je woning binnen kunnen dringen. De kierstandhouders is dan de perfecte oplossing. Met de houder kun je het raam op een voorgestelde positie in een kierstand laten staan. Dat betekent dat er niemand binnen kan komen, maar dat er wel genoeg ruimte is voor frisse lucht!

Het is dus ook een zeer goede oplossing als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, maar je niet wilt dat je thuis komt in een duf en muffig huis. Of wanneer de kat wel naar buiten en binnen mag, maar je inbrekers de kans niet wilt geven

Kwaliteits kierstandhouders voor een goede prijs

Je kunt op het internet kierstandhouders van een hoge kwaliteit vinden bij Deurbeslag-Expert.nl. Het is een webshop die zich specialiseert in alles wat met deuren en ramen te maken heeft. Neem een kijkje in hun brede aanbod of er iets tussen zit wat je wilt. Voor vragen kun je altijd een comment achterlaten!

Geef een antwoord