Huis beveiliging Rotterdam

Huis beveiliging Rotterdam

In de gemeente Rotterdam ligt het aantal inbraken hoog ten opzichte van de rest van Nederland. Vooral Rotterdamse woonwijken zijn vaak een gemakkelijke potentiële bron voor inbrekers. Alleen al in de deelgemeente Prins Alexanderpolder ligt het aantal inbreken relatief erg hoog; logisch, veel bewoners van deze woonwijken werken overdag en laten nu net overdag (‘s middags) de meeste inbraken plaatsvinden.

Hoe houdt u uw woning veilig in Rotterdam?

Er kan veel leed voorkomen worden wanneer bewoners zich bewust worden van het inbraakgevaar. Veel voor de hand liggende mogelijkheden worden niet benut om inbraak tegen te gaan. Wij van RS Aannemersbedrijf te Rotterdam geven graag enkele voorbeelden:

  • Laat nooit onbeheerd bovenramen, deuren, of anderszins open tijdens uw afwezigheid.
  • Zorg ervoor dat er geen schuurtje vlakbij een bovenraam wordt geplaatst; het schuurtje is een ideale “opstapmogelijkheid” voor de inbreker om binnen te komen.
  • Zorg ervoor dat er geen zware plant-begroeiing vlak bij de voordeur plaatsvindt. Struiken en bomen belemmeren het zicht op uw voordeur en de inbreker kan gemakkelijk zijn gang gaan.
  • Zorg voor goede sloten (uiteraard) op alle deuren én ramen. Kies bij voorkeur voor een extra meer-puntsluiting slot op uw buitendeuren.
  • Verlaat u ‘s avonds (in het donker) uw woning? Sluit de gordijnen en schakel enkele lampen aan. Zo maakt uw woning een bewoonde indruk.
  • Hebt u zelf een ladder gebruikt? Laat deze dan niet “nog even” in de tuin staan; u biedt inbrekers een ideaal hulpmiddel namelijk.

Wilt u meer over onze beveiligingswerkzaamheden weten en gebruik maken van onze expertise? Bezoek dan snel: Slot vervangen in Rotterdam

Geef een antwoord