Geniet van een massagebad in de badkamer

Na een drukke dag kijken veel Nederlanders uit naar een moment van ontspanning voordat ze gaan slapen. Een warme douche of een schuimend bad helpt dan om alle activiteiten te vergeten en bij te komen. Een massagebad levert nog meer luxe in de badkamer dan normaal gesproken. De massage als toevoeging geeft bijna het gevoel in een eigen wellzijnscentrum te leven. Vaak kost het redelijk wat reistijd om zelfstanding een ontspanningsoord op te zoeken voor zo’n heerlijk massagebad. Plaats hem in huis en deze hindernis verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ongestoord ontspannen alle gelukkige eigenaren zich wanneer ze gebruik maken deze nieuwe aanwinst.

Een waardevolle investering
Aan een Silverspas massagebad zitten nog meer voordelen vast dan enkel het uitblijven van de reistijd. Stel maar eens voor hoeveel geld deze ritten kosten en dat een luxe zwembad of ander adres een entreeprijs vraagt. De fanatieke liefhebbers investeren beter hun nieuwe bad dat probleemloos past bij de rest van de badkamers. Deze investering loont voor wie vaak genoeg uitkijkt naar dit ontspanningsmoment. Natuurlijk is het slim om eerst na te denken hoeveel die aankoop kost en of hij voldoende van pas komt. Vervolgens staat niets meer in de weg om hem te kopen.

Alle privacy van de wereld
Hooguit een paar huisgenoten nemen plaats in deze nieuwe aanwinst in de badkamer. Voor de rest spelen andere gasten geen rol, terwijl dat bij een massagebad buiten de deur al snel anders werkt. Het kan betekenen dat er een wachttijd ontstaat wanneer de drukte toeneemt bij een welzijnscentrum. Maar zitten in het speciale bad voelt juist zo prettig om dat het rustgevend werkt! Binnen de muren van het eigen huis bepaalt iedereen zelf wanneer hun in bad stapt zonder afhankelijk te zijn van veel anderen. Alleen in alle rust komt een mens totaal tot zichzelf.

Tijd voor iets nieuws
Over het algemeen duurt het nemen van een bad langer dan douchen. Bij haast ligt het voor de hand om gauw even onder de douche te springen. Een volgende houdt van in bad liggen met een badolie waar een frisse geur van komt. Zelfs de grote liefhebbers kijken soms uit naar verandering om het badderen opnieuw te herleven. In de eerste plaats lijkt een nieuwe olie of ander product een prima oplossing, maar anders loont een grotere verandering beter. Een massagebad voegt een nieuwe betekenis toe aan het bekende ritueel van wassen.

Noodzaak en ontspanning
De meerwaarde van het massagebad komt door de dubbele functie die het heeft. Ten eerste vervult het zoals een gewone bad of douche de menselijke behoefte om zich schoon te maken. In de tweede plaats dient hij ook om de inzittende tot rust te brengen. Deze twee rollen combineert hij vlekkeloos. Onder de douche voelt het misschien al vroeg alsof de wasbeurt te veel minuten in beslag neemt. Voor een bad, en vooral als het over een bijzonder bad gaat, mag uitbereid de tijd genomen worden. Zo rust iedereen heerlijk uit zonder dat het aan de lopende band geld of wachttijd kost.

 

Geef een antwoord